Co-labs

Välkommen till mitt Co-laboratorium.
Varje sammarbete är en bubbla,

I varje bubbla finns en värld

Gå in och se, läs och lyssna..

Vill du co-laborera med mig så skicka ett mail så smider vi planer.Aia Jüdes

Tillsammans med artisten och producenten Aia Jüdes har jag skapat musik till 2 utställningar. Craft Rituals & Next Level Craft. I sammarbete med konstnärer, designers, illustratörer & animatörer har vi skapat interaktiva utställningsrum där besökaren blivit en del av de fantasifulla världarna.

Jimmy Alm

Jimmy Alm, även känd som Kommunpoeten, har arbetat med att poetiskt skildra personligheter, verksamheter, föreningar och företag runt om i Tranemo kommun.

Under sommaren / hösten 2022 involverade Jimmy Alm mig i projektet Kommunpoesi - Tolkningar där jag valde ut 3 dikter av Jimmys dikter som jag tonsatte och spelade in en musikvideo till.

Auga film

Isac Eliasson aka Auga film är en nära vän som driver en liten filmstudio i Uddebos väveri. Under de senaste 5 åren har han fimat och konstnärligt gestaltat många av de kulturevent, teatrar och festivaler vi skapat i Uddebo och runt om i Sverige.

Imagino

Genom teatergruppen Imagino har jag arbetat som skådespelare och musiker i ett flertal föreställningar land och rike runt. Teatergruppen grundades i Järna av mig, Fredrik Telenius och Aiwa Kumpulainen. När vi tillsammans flyttade till Uddebo tillkom Isac Eliasson. Imagino är också en kulturförening som driver kulturhuset Världshuset i Uddebo.